Wat doet een LED-driver?

Wat doet een LED-driver?

De LED driver zet de netspanning (12V) om naar een laagspannings (analoog) signaal. Dit signaal wordt gebruikt door een controller die op de lampfitting is aangesloten, en de drivers zijn de reden waarom de fitting niet wordt kortgesloten.

Is een LED-driver nodig?

Ja! Veel LED-drivers zijn niet zomaar een optie, maar de enige optie voor de LED-driver. Voor degenen met een breed scala aan RGBW-stuurprogramma’s die ze gebruiken voor al hun verlichtingsbehoeften, wordt het een uitdaging om de verlichtingsopstelling te veranderen vanwege de indeling van hun huis of het gebied dat ze moeten verlichten.

Hebben alle LED-lampen een driver nodig?

LED’s kunnen rechtstreeks worden verlicht door een externe voeding, maar worden over het algemeen gevoed door DC-laagspanningsmotoren of interne batterijback-ups. Het is helemaal niet nodig om de lampen aan een transformator te hangen.

Hoe kies ik een LED-driver voor mijn LED?

De beste manier om uw LED-driver te kiezen, is door een vergelijkende analyse te doen. Je kunt het vergelijken met een TL, een metaalhalide of een LED. Je zou fluorescentielampen, metaalhalogeniden en LED-drivers naast elkaar kunnen vergelijken, met de bedoeling de LED-driver te kiezen die de beste verlichting geeft over de breedste lichthoek.

  • Binnen buiten
  • Constante stroom of constante spanning:
  • DC-uitgang 5V 12V 24V 48V
  • Dimbaar of niet-dimbaar
  • Met kabel zonder kabel

Hoeveel LED’s staan in serie voor 12 Volt?

De afbeelding toont een typisch serieschakelingsschema om 4 Power Leds te leveren bij 12Vdc. Door 4 identieke Power Leds aan te sluiten (als werkspanning en vermogen, ongeacht de kleur), wordt de spanning gelijk verdeeld over de 4 Leds; dus op elke Power Led hebben we 12:4= 3Vdc.

Hoeveel meter LED’s kunnen worden aangesloten?

De delen van het LED-lint die verder van de voeding verwijderd zijn, zijn minder fel. Over het geheel genomen is het niet mogelijk om 5 meter van de lengte van elke afzonderlijke sectie te overschrijden.

Hoe een LED-spot van stroom te voorzien?

To Power, een ledstrip in alle veiligheid voorop, overdrijf niet met de lengte want boven de 10m beginnen de ledstrips geen homogeen licht meer uit te stralen maar nemen ze af.

Hoe de LED-driver kiezen?

Over het algemeen moet een driver die bedoeld is voor thuisverlichting aan bepaalde eisen voldoen, zoals:

Kleine maat.

Goedkoop.

Medium-laag vermogen.

Hoge mate van efficiëntie en betrouwbaarheid

De eenvoud van installatie.

Eenvoudige en directe helderheidsregeling (dimmen).

Lang leven.

Hoe led 12V van stroom te voorzien?

Het is erg makkelijk. De LED moet gevoed worden met een spanning van 1,5 V en moet 20mA stromen (indien niet anders, 15mA). Om de spanning terug te brengen naar 12V, moet je een weerstand in serie met de LED zetten, die moet 12 – 1,5 = 10,5V dalen.

Hoe 4 LED’s in serie aansluiten?

Bij het in serie schakelen van LED’s kun je ook LED’s van verschillende kleuren gebruiken en dus een andere VF hebben, mits de IF van alle LED’s gelijk is. In dit geval is het voldoende om de VF van alle LED’s toe te voegen zoals eerder gedaan en het resultaat in de formule in te voegen.

Hoe een transformator voor LED berekenen?

Vermenigvuldig het vermogen/mx lengte (uitgedrukt in meters) van de lichtstrip, dus: 14,4 W/mx 5 m = 72 W. De juiste voeding moet een vermogen hebben van 86,4W (dat is 20% meer dan de absorptie van de Loden strip). Kies dan voor 90W of 100W.

Hoe zet je de ledstrip aan?

Alle LED strips in onze winkel zijn voorzien van een snelkoppeling; ze zijn klaar voor gebruik en het gebruik ervan is eenvoudig!

Aansluiten. Sluit de connector aan op de voeding van de juiste voeding en spanning.

Aanzetten. Schakel de voeding in die op het elektriciteitsnet is aangesloten.

Veel plezier.

Hoe meerdere ledstrips aansluiten?

Om meerdere LED-strips aan te sluiten, verbindt u de stukken door de rails te vertinnen en de polariteiten op elkaar af te stemmen.

Hoe de spanning van een LED controleren?

Zet een batterij van drie volt met de tester in serie en een potentiometer en led, een voltmeter parallel de led, langzaam verhogen tot je bij 20-25 komt maar lees de spanning af. Als je klaar bent, kun je ze allemaal één voor één bewijzen zonder de pot te verplaatsen. Anders wordt het analoge ijs op het bereik van ohm x 10 ingeschakeld.

Waar plaats je de LED’s in de kamer?

Probeer eens een ledstrip onder het dressoir of langs de trap. In sommige van onze installaties hebben we ze op de stoepranden van twee kolommen geplaatst of in sommige nissen geplaatst, zoals u op de foto’s kunt zien, waardoor een geavanceerd effect en een aanzienlijke impact wordt verkregen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × two =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.