220V LED-lamp aandrijfprincipe:

LED-lamp aandrijfprincipe:

Voorwaartse spanningsdaling (VF) en voorwaartse stroom (IF) relatiecurve, van de curve, kan worden gezien wanneer de voorwaartse spanning een bepaalde drempel overschrijdt (ongeveer 2V), die algemeen bekend staat als de on-state spanning IF kan worden benaderd als evenredig met VF. Zie de tabel is de huidige elektrische kenmerken van de belangrijkste ultra-hoge heldere LED. Zoals uit de tabel blijkt, is de hoogste IF van de huidige ultrahoge heldere LED’s tot 1A

Werkingsprincipe ledstrip

Elke sectie is een eenheid; elke eenheid heeft een vast aantal lichtemitterende diodes en verdeling van stroombeperkende weerstanden. In de snijtijd per afdeling af te snijden, anders zal deze sectie niet oplichten. Elke unit is aangesloten om bestand te zijn tegen de voedingsspanning, DC 200V, 24V, 12V, 5V, enz. Onder hen hebben de voeding en de stripverbinding positieve en negatieve punten.

LED 220v strip licht interne structuur

Hoofdzakelijk door een nominale vermogenstransformator en parallelle aansluiting van led-lampkralen (als het flikkertransformatie- en regelcircuit)

12V en 220V stripverlichting, hoe aansluiten op een elektrische?

12v lichtstriplicht via de drivertransformator, de ingang van de driver is ook 220v-spanning. Dus in de 220v ingang (zero wire firewire), de volgende 22v strip en parallel rijden, en dan kan de driver uitgang direct aangesloten worden op de 12v strip.

Ik wil 220v led-lampen gebruiken om een 12v-strip aan te sturen. Ik zou moeten proberen hoe ik de strip in serie moet aansluiten: 1, je meet de 220V-lamp op de printplaat dat een witte een rode lijn van gelijkspanning is hoeveel volt 2, ontkoppel de rode kabel, sluit een ampèremeter in serie aan, meet hoe veel stroom 3, meet de 12V-stripstroom hoeveel als de wedstrijd kan worden aangesloten om direct te gebruiken. Als er een verschil is, zeg dan hoeveel het verschil is, om u te helpen berekenen hoe u verbinding moet maken om op de veiligheid te letten!

Meerdere light-emitting diodes gebruiken LED-strips in serie; de voedingsadapter is ontworpen in overeenstemming met de spanning die door elke eenheid wordt vereist. Als u willekeurig knipt, beschadigt u het lint en de stroomkast.

Hoe is de strip bedraad?

Het eerste dat u moet doen, is controleren of het hoogspanning of laagspanning is. Als het laagspanning is, kun je goed naar de bovenkant van de strip kijken; om de drie kralen zijn er twee stippen, de lijn kan aan de bovenkant van de stippen worden gelast. Hoogspanning op pinnen aangesloten, aangesloten op de stekker om 220v-spanning op de lijn aan te sluiten. Alle kralen staan allemaal in serie met de strip; u moet op de constante stroomdriver van het condensatorballasttype klikken (een betere constante stroomdriver van het schakelaartype, geschikt voor het aansturen van laagspanningsstrips). De twee pinnen van de stekker van de driver worden in de kern van de twee draden van de lamp gestoken volgens de juiste polariteit en vervolgens wordt de stekker van de driver in een 220V AC-stopcontact gestoken. De andere is om alle lampkralen aan te sluiten, veel weerstanden in serie te mengen. Verbind de twee uitgangslijnen van de 12V DC-voeding (gereguleerd of niet-gereguleerd zijn beschikbaar) die overeenkomen met de positieve en negatieve aansluitingen van de lamp, en steek de voeding vervolgens in een 220V AC-stopcontact. Je kunt nu ook een 12V accupack gebruiken om de lichtbalk aan te drijven.

Gouden strip licht

1 (Basisstructuur)

De strip bevat een stekker, een stroomconversie, een connector en een strip (lengte is ongeveer 2 meter).

De breedte van de strip is 12 mm en de breedte van de lichtgevende LED-geleider is 8 mm.

▲Structuur van gouden LED-strip

(2) Structuur van de connector

De structuur tussen de strip en de voeding is eenvoudig. Zoals onderstaande figuur.

▲ De structuur tussen de strip en de voeding

(3) Gelijkrichtermodule

Tussen de stekker en de lampstrip is een gelijkrichtbrug aanwezig om de 220V AC om te zetten in pulserende DC.

▲ Gelijkrichterbrug in gelijkrichtermodule

Er zijn twee belangrijke delen van de lampstrip: parallel aansluiten.

Elke sectie van de strip is aanwezig met een set LED’s, weerstanden in serie. De toegepaste 220V full-bridge gelijkrichter drijft ze aan om licht uit te stralen.

Het plastic verzegelde lint wordt niet gedemonteerd voor analyse om het lint intact te houden voor toekomstige toepassingen.

Een 220V gouden LED-strip voor structurele analyse. Kortom, vanuit zijn structuur kan het de toepassing niet toepassen in het automodel door middel van detectie.

Voorlopige analyse, de bron van de goudkleur is gebaseerd op de gele kleur van het subassemblagemateriaal. De LED-lichtgevende lont is niet geel maar wit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × four =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.