12V CCTV-voedingssysteem: alles wat u moet weten

Veel CCTV-camera’s die we dagelijks gebruiken, hebben een 12VDC-voeding nodig. Dit type stroomvoorziening voor CCTV-camera’s wordt ook wel de gelijkstroomtransformator of -adapter genoemd. De stroomtransformatoren kunnen ook worden gebruikt met IP-camera’s en andere apparaten. Stroomverdeelkasten kunnen de stroom van 4 camera’s naar maximaal 16 camera’s verdelen. De ingangsspanning van een CCTV-camera is altijd 12V of 24V. De meest voorkomende voedingsspanning voor beveiligingscamera’s is echter 12VDC. De meeste CCTV-camera’s gebruiken ofwel een 12VDC-voeding of een 24V-voedingssysteem. Het ingangsstroomtype voor de meeste CCTV-camera’s is gelijkstroom, maar de ingangsstroom van enkele camera’s is wisselstroom. Daarom is het zeer essentieel om de juiste CCTV-voeding te kiezen en te gebruiken.

Hoofdzaken:

Voordat u de CCTV-camera in uw huis installeert, moet u een paar dingen overwegen. Afgezien van de inspectie van de voedingskast en de spanningscontrole, moet u een aantal dingen beslissen over de installatie en bewaking van CCTV. U moet een beslissing nemen over hoe u het hele systeem gaat bewaken. U moet ook een beslissing nemen over het aantal CCTV-camera’s dat nodig is voor uw kantoorpand. Het positioneren en plaatsen van CCTV en DVR is een zeer belangrijk onderdeel. Op het moment dat u beslist over de voeding en back-up van CCTV-camera’s, is het belangrijk om de: beste fabrikant van CCTV-cameravoeding . Als u meer wilt weten over de 12V CCTV-voedingssysteem , lees deze blog alstublieft verder.

Fabrikant van CCTV-cameravoeding:

Dingen om te overwegen voordat u een CCTV-voeding kiest:

U moet de juiste soort CCTV-voeding gebruiken, anders kan de gadget worden beïnvloed door de fluctuatie van de ingangsstroomspanning. Daarom moet je met een paar dingen rekening houden.

  • U moet de ingangsspanning van uw CCTV-camerasysteem controleren.
  • U moet ook het huidige type van uw bewakingscamerasysteem evalueren om de juiste voeding te selecteren.
  • Het is belangrijk en sterk aanbevolen om een voedingssysteem voor veiligheidsbewaking te gebruiken met een hogere veiligheidsstroom.
  • Voor de buiteninstallatie van uw CCTV-camera is het belangrijk om een waterdichte CTV-voeding voor buiten te gebruiken om het voedingssysteem te beschermen tegen regen en andere turbulente weersomstandigheden.
  • Outdoor CCTV-voedingssysteem moet zijn uitgerust met de functies zoals bliksembeveiliging en een warmteafvoersysteem.
  • Het voedingssysteem moet zijn uitgerust met een goed koelsysteem om oververhitting te voorkomen.
  • U moet bepalen hoeveel camera’s door het voedingssysteem worden gebruikt en op basis van die veronderstelling moet u het voedingssysteem kiezen.
  • Mogelijk moet u een groter voedingssysteem gebruiken voor het geval u in de toekomst meer camera’s nodig heeft.
  • Als u slechts 1 CCTV-camera hoeft te installeren, is het gebruik van de 12V-cameravoeding voldoende.
  • Voor draadloze CCTV-camera’s moet u power over ethernet (PoE) gebruiken om stroom te krijgen voor uw bewakingssysteem voor bewakingscamera’s.

Vind de beste leverancier van CCTV-voeding:

Als u een CCTV-camerafabriek heeft of zich bezighoudt met de handel en levering van CCTV-camera’s, dan kan Shenzhen Xinreal Technology Company Ltd u voorzien van het nieuwste CCTV-voedingssysteem voor camera’s om aan uw stroombehoefte te voldoen. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van CCTV-cameravoedingen die u zowel binnen als buiten CCTV-cameravoedingssystemen kunnen leveren, waaronder een: 12V voeding voor CCTV-camera’s, een gereguleerd CCTV-cameravoedingssysteem, slank CCTV-cameravoedingssysteem, regenbestendig CCTV-voedingssysteem en vele andere nieuwste modellen. We hebben meer dan 10 jaar ontwikkelings- en productie-ervaring op het gebied van stroomvoorziening. We hebben een maandelijkse productiecapaciteit van 2.000.000 eenheden en worden bediend door meer dan 20 R&D-ingenieurs en technici om elk technisch aspect van uw CCTV-voedingssysteem aan te pakken.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + five =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.