Welke voeding voor LED-licht?

Als voorbeeld van oplossingen voor deze categorie toepassingen kunnen we verwijzen naar de drivers van de LDC-serie met een vermogen van 35 tot 80 W, waarmee u CP-LED’s (met constant vermogen) kunt aansturen.

24v voeding voor LED-verlichting
LED-VOEDING

Hoe een LED-driver voor LED’s kiezen?

Het rendement van een LED-driver hangt vooral af van de afstemming van de aangesloten LED’s op de voedingsspanning. Het verschil tussen de som van de bedrijfsspanningen van de aangesloten LED’s en de voedingsspanning is hoe lager het rendement van de driver. Daarom zijn meestal 3 of meer diodes in serie geschakeld.

Wat voor voeding voor leds voor de badkamer?

Een badkamer of keuken. Deze voedingen hebben kleinere afmetingen dan die van de POS serie. Dus als je weinig ruimte hebt om ze te verbergen, gebruik dan een model uit de GLP-serie. Foto: GLP waterdichte LED voedingen met verschillende wattages. U kunt de GLP-voeding in de winkel kopen.

Welke voeding voor LED’s?

Koop voor LED-strips een voeding die compatibel is met dit type verlichting en gebruik geen voedingen die daar niet voor zijn ontworpen. Gebruik bij de oude AC trafo’s geen ledstrips voor halogeenverlichting, alleen bij een voeding met constante gelijkspanning.

Hoe het vermogen van een ledstrip berekenen?

Je moet ook één stripmodule van stroom voorzien, de stroom meten en het resultaat vermenigvuldigen met het aantal modules op de strip. Deze meting geeft goed het stroomverbruik van de ledstrip of strip weer.

LED-voeding: meestal te gebruiken voor LED-strips

De spanning van de LED-voeding wordt altijd gespecificeerd, bijv. 12V of 24V . Een LED-voeding is als een elektronische transformator, behalve dat hij meestal een vermogen van 1VA levert. Een standaard elektronische transformator geeft zijn vermogen meestal pas af vanaf ongeveer 40VA, afhankelijk van de grootte van de transformator. Bij LED voedingen heeft de LED lamp of lamp meestal een ingebouwde stroombegrenzer.

Het verschil tussen een LED driver en een LED voeding is de schakeling. Bij LED-drivers is de stroomsterkte en bij LED-voedingen is de spanning voorgedefinieerd.

Bij LED-drivers is de stroom vooraf gedefinieerd.

此图片的alt属性为空;文件名为image.png

Bij LED-voedingen is de spanning vooraf gedefinieerd.

此图片的alt属性为空;文件名为image-2.png

Veel LED-strips werken met LED-voedingen. Hierbij moet je letten op de bedrijfsspanning: 12V of 24V.

Vermogen Wattage voor LED-stuurprogramma

LED-driver, de kracht van het licht moet 20% lager zijn dan de LED-driver

LED Driver in de downlight geplaatst

Vermogen Wattage van LED-strips

Dichtheid van LED’s per voet, meer LED’s per voet nodig

LED-voeding, de kracht van het licht is ook beter bij 80% gebruik.

LED-strip verschillende LED’s en de grootte van het vermogen is anders

Type LED’s

Nu we hebben gekozen voor LED’s, moeten we kijken hoe de stroom aan de LED’s wordt geleverd. De stroom die de leds nodig hebben, komt van een elektromotor. Als de motor niet genoeg vermogen heeft om de LED te laten werken, gaan de lampen uit. Om dit probleem te voorkomen, kiest u voor een krachtige motor die de stroombehoefte van de diode aankan.

Het volgende waar we naar moeten kijken, is de voeding voor de LED’s. Het belangrijkste kenmerk van een diode is dat deze alleen stroom kan genereren als er een positieve en negatieve spanning op staat. Deze spanning wordt bepaald door de inherente kenmerken van de diode, namelijk de polariteit van het elektron, de totale spanning en de stroomcapaciteit. Om ervoor te zorgen dat de diodestroom correct wordt geregeld, wordt aanbevolen de diode op de stroombron aan te sluiten.

Welke voeding voor de LED’s u op uw lampen gaat aansluiten, is geheel een persoonlijke beslissing. Er zijn veel voedingen op de markt die de stroom aankunnen die de diode zal leveren. Voor de beste resultaten moet u echter een diode gebruiken die de stroom kan regelen. Met een diode die effectief kan worden gehanteerd, kan de diodestroom worden gevarieerd afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Hoe installeer ik een LED-strip?

  • Houd het plakoppervlak droog en glad;
  • Plak en druk op de tape
  • Beugelbevestigingsclips en bevestigd op de kop, staart en bochten van de LED-strips
  • Sluit de LED-voeding aan

Kies de beste voedingfabrikant in de buurt:

Als u eisen stelt aan een 24V-voeding, dan kan Shenzhen xinreal Technology Co., Ltd , de toonaangevende fabrikant van voedingssystemen en -oplossingen, u de beste 24V-voedingssystemen bieden, zoals 24V-voedingsadapters . Het bedrijf produceert en produceert een reeks producten, waaronder led-voedingen , schakelende voedingen , led-displays, CCTV-voedingen , medische voeding, bouwvoeding en slimme voedingssystemen. Het bedrijf heeft meer dan 10 jaar productie- en ontwikkelingservaring op het gebied van voedingen. Daarnaast heeft het meer dan 200 medewerkers op een oppervlakte van 6000 m². productie gebied. De organisatie heeft de capaciteit om 2.000.000 eenheden per maand te produceren en heeft meer dan 20 ervaren ingenieurs en R&D-experts die technische problemen met de voedingen kunnen oplossen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 1 =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.