Wat zijn de toepassingen en toepassingen van 12V-voedingsapparaten?

12V-voedingsapparaten of 12vdc-voedingsapparaten zijn enkele van de meest gebruikte voedingsapparaten in de wereld van vandaag. 12v voedingsmechanisme wordt gewoonlijk ingedeeld in twee brede categorieën; 12V gereguleerde voedingen en 12V ongereguleerde voedingen. In 12V-gereguleerde voedingen zijn er hoofdzakelijk 3 stijlen, namelijk het schakelen van gereguleerde AC naar DC, lineair gereguleerde AC naar DC en het schakelen van gereguleerde DC naar DC. Een van de grote voordelen van een 12V-voedingssysteem is dat 12V een veilige en beveiligde spanning is voor de meeste DC-circuits, in vergelijking met andere hogere bedrijfsspanningen. Voor de meeste elektronische huishoudelijke apparaten wordt een 12V-voedingssysteem gebruikt, waardoor dit het meest gebruikte voedingssysteem ter wereld is. 12V-voedingsapparaten kunnen meedogenloos 12V-uitgangen produceren voor de meeste huishoudelijke elektronische artikelen.

Schakelen van gereguleerde 12V voeding:

Het 12VDC-voedingssysteem is ook algemeen bekend als de SMPS-voedingen of switchers. Ze worden gebruikt om de 12VDC-uitgang te regelen met behulp van een complexe maar efficiënte hoogfrequente schakeltechniek die pulsbreedtemodulatie en effectieve feedback toepast. 12 DC-voeding werkt met een mechanisme om 12VDC-uitgang te verkrijgen van 120VAC of 240VAC-ingang door gebruik te maken van een geïntegreerde combinatie van transformatoren, diodes en transistors. De moderne voedingsapparaten bevatten de nieuwste efficiënte functies zoals EMI-filtering, afscherming en galvanische isolatie in hun productieproces. Tegenwoordig modern schakelgereguleerd 12V-voedingssystemen zijn zeer energiezuinig, lichtgewicht en draagbaar.

12v DC-voeding voor LED-verlichting

Niet-gereguleerde 12V-voeding:

Dit zijn basisvoedingsmechanismen die werken met een AC-ingang en een ongereguleerde 12V-uitgang. In dit proces verandert de spanningsuitgang met de spanningsingang en belasting. Ondanks het ontbreken van systematische regulering zijn deze voedingssystemen zeer betrouwbaar. Bovendien zijn niet-gereguleerde voedingssystemen ook goedkoop.

Brede toepassingen van 12V voedingssysteem:

De typische toepassing van 12V-voedingssystemen zijn onder meer:

  • Het gebruik van deze voeding omvat een 12VDC voeding voor LED-verlichting . LED-lampen kunnen rechtstreeks of via een 12V-batterijbank worden gevoed 12VDC transformatoren voor LED-verlichting .
  • Dit voedingssysteem wordt ook gebruikt in computer- en netwerktoepassingen.
  • Dit systeem wordt ook veel gebruikt bij de ontwikkeling van telecommunicatie- en glasvezelnetwerken.
  • De 12V-voedingsadapter wordt ook gebruikt in verschillende elektronische toepassingen en apparaten, waaronder laptops, Tab, mobiele apparatuur, enz.
  • Dit voedingssysteem wordt ook veel gebruikt in universiteiten en studiecentra voor verschillende elektronische items en toepassingen.
  • Alle elektronische basisitems en instrumenten die een veilige DC-uitgang vereisen.
  • Het heeft ook een toepassing en toepassingen voor de elektronische onderdelen en circuits van een auto.
  • Ook de defensiesector gebruikt dit stroomvoorzieningssysteem voor veel apparaten.

Vind de beste voedingsapparaten in de buurt:

Heeft u eisen aan 12V voedingssystemen ? en apparaten? Shenzhen xinreal technology company., Ltd kan u helpen door u een breed scala aan voedingssystemen en apparaten te bieden, waaronder LED-voedingen, schakelende voedingen, CCTV-voedingen, slimme voedingen, medische en bouwvoedingssystemen en apparaten. Beginnend in het jaar 2011, heeft Shenzhen xinreal technologiebedrijf., Ltd een 6000 m² ontwikkeld. productiegebied bediend door meer dan 200 medewerkers. Op het gebied van stroomvoorzieningssystemen heeft het bedrijf een goede 10 jaar lange ervaring ontwikkeld met een maandelijkse capaciteit van 2.000.000 eenheden.

Het bedrijf is in staat om meer dan 1000 modellen te produceren met een kortere levertijd. Voor elke LED-lampenfabriek, importeur, groothandel of handelaar Shenzhen xinreal technologiebedrijf., Ltd: gemakkelijk aan zijn zakelijke vereisten kan voldoen. De organisatie heeft ervaren engineers en R&D-ontwikkelaars die u kunnen helpen bij eventuele technische problemen met de energiesystemen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 − 1 =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.