Kan ik een 12V-voeding voor mijn 19V-laptop aansluiten?

Nee, dat kan niet. De originele 19V voeding heeft een uitgangsbereik van 16 tot 22V en laadt niet op bij laag vermogen. Het zal de ingebouwde batterij gebruiken totdat de batterij leeg is. Om het ingangsbereik te stabiliseren, heeft de laptop een ingebouwde spanningsregelaarmodule.

Na 19V step-down 12V voor ventilator, display, harde schijf step-down 5V, USB, camera en toetsenbord step-down 3.3v, en chip step-down 1.2v.

Voorzichtigheid

Omdat verschillende modellen van hetzelfde merk andere batterijspecificaties gebruiken, is het spanningsbereik van de interne energiebeheermodule van de laptop ook divers. Als u een 12V-voeding gebruikt, zijn de resultaten onzeker.

Specifieke redenen

1. Deze laptop werkt op een batterij; verschillende merken hebben verschillende modellen. Bijvoorbeeld HP voor 10,8v, Dell, Lenovo en andere huishoudelijke computers voor 11,1v, sommige voor 10,8v, terwijl Apple’s batterijspanning van 7,3v is.

2. In de praktijk gebruikt Apple een 12V voeding, die goed kan werken. En die Windows-systeemvereisten van het boek, weinigen kunnen ook correct werken, dat wil zeggen, het spanningsaanpassingsbereik van de energiebeheermodule is enorm.

3. Dit probleem is ook te zien in de parameters van de voedingsadapter die bij het boek zijn gevoegd. Voor de Windows-adapter is de DC-uitgangsparameter 19V of 19,5V of 20V, terwijl de Apple-adapter 14,5V is.

4. Of het boek 12V externe voeding kan gebruiken, hangt af van de ontwerpparameters van de interne energiebeheermodule. De module naar de externe ingangsspanning, het secundaire spanningsregelproces, de uitgangsmaster heeft elke groep werkspanning nodig, de ingangsspanning moet groter zijn dan de uitgangsspanning, het circuit kan goed werken.

Andere batterijspecificaties

Omdat modellen van verschillende merken andere batterijspecificaties gebruiken, is het spanningsaanpassingsbereik van de interne energiebeheermodule van de notebook ook divers. Bij gebruik van een 12V-voeding zijn de resultaten onzeker – specifieke redenen.


1. de voeding van de notebookbatterij, verschillende merken of modellen, zijn ook verschillend. Zoals HP notebooks voor 10,8 V, DELL, Lenovo en andere huishoudelijke apparaten voor 11,1 V, en sommige voor 10,8 V, terwijl de Apple batterijspanning van 7,3 V is.


2.in de praktijk werkt de Mac met een 12V-voeding heel normaal. En die Windows-systeemnotebooks, een klein onderdeel, kunnen ook correct werken. Dat wil zeggen, het spanningsaanpassingsbereik van de energiebeheermodule is breed.


3.Dit probleem kan ook worden afgeleid uit de parameters van de voedingsadapter die aan het boek is bevestigd. Zoals de Windows-boekvoedingsadapter, de output-DC-parameters van 19V, of 19,5V of 20V, terwijl het Apple-boek 14,5V is.


4. Dit boek kan externe voedingscondities van 12 V gebruiken, afhankelijk van de ontwerpparameters van de interne energiebeheermodule. De module naar de externe ingangsspanning, om secundaire spanningsregelaarverwerking te zijn, het uitgangsmoederbord heeft de werkspanning van elke groep nodig. Daarom moet de ingangsspanning groter zijn dan de uitgangsspanning, een bepaalde amplitudewaarde, om het spanningsregelaarcircuit correct te laten werken – het Apple-boek voldoet uiteraard aan deze voorwaarde.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen + 13 =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.