Hoe een LED-strip aan te sluiten en LED-voeding te kiezen?

Om LED-strips aan te sluiten, een uitgebreide handleiding voor het aansluiten van stroom op LED-strips, Er zijn tal van punten om van te genieten met betrekking tot LED-strips. Ze zijn een effectieve, milieuvriendelijke oplossing voor uw verlichtingsbehoeften. Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide reeks tinten en maten. Flexibele LED-strips kunnen u helpen ongebruikelijke locaties op te fleuren die typische lichtbronnen niet kunnen bereiken. Ze stellen u in staat om creatief te zijn in uw lichtklussen. Stelt u zich eens voor dat u een standaardverlichting gebruikt voor een doe-het-zelf-accentverlichting in uw huis. Ongemakkelijk. Het kopen en koppelen van led-bogen neemt echter alle moeite weg en helpt u ook bij het realiseren van uw creatieve lichtdromen. Het selecteren van aanpasbare LED-booglampen om uw ruimte te verlichten is een fluitje van een cent. Nu moet je ze monteren. Dit lijkt misschien een overweldigende taak, maar het zal gemakkelijk zijn als u zich aan een paar fundamentele stappen houdt.

LED-strip licht type:

Eerst moeten we controleren of het hoogspanning of laagspanning is. Als het een laagspanning is, kun je goed zien dat de lichtstrip boven elke drie kralen twee stippen heeft en de lijn kan worden gehecht aan de bovenkant van de stippen. Als u hoogspanning gebruikt om aan te sluiten, sluit u de stekker aan op 220v-spanning.

Een daarvan is dat alle kralen in serie met de strip zijn verbonden. U moet de constante bestaande automobilist van het condensatorballasttype aansluiten (een veel betere continue stroomchauffeur van het knoptype, geschikt voor het besturen van een strip met verlaagde spanning).

Plaats beide pinnen van de stekker van de automobilist precies in de kern van beide draden van het licht volgens de juiste polariteit, en daarna kan de stekker van de LED-driver worden aangesloten op een 220V AC-stopcontact.

De verschillende andere zijn alle lampkorrels gecombineerd en in serie verbonden met een verscheidenheid aan weerstanden. 12V DC-aangedreven strip, rechtstreeks aangesloten op een 12V DC-voeding (gereguleerd of niet-gereguleerd zijn direct beschikbaar), en sluit vervolgens de voeding aan op een 220V AC-stopcontact. U kunt ook een 12V-batterijpakket gebruiken om dit soort strip rechtstreeks aan te drijven.

LED strip aansluiting

Knip en link per verschillende andere.

Tenzij je een minimale taak verlicht, zijn er mogelijkheden die je nodig hebt om LED-tape te verminderen en ook op elkaar aan te sluiten. Dit is slechts een van de belangrijkste voordelen van het kiezen van LED-tapeverlichting. U kunt meerdere strips bevestigen om grotere ruimtes te verlichten, samen met ongebruikelijke ruimtes en gaatjes. Er zijn twee manieren om LED-tape aan elkaar te bevestigen: De eenvoudigste manier om twee LED-strips te bevestigen is door gebruik te maken van LED-strip verbindingsclips. 2 LED-strips kunnen aan elkaar worden bevestigd met behulp van een man-naar-man pin.

Nijlpaard Snap Kind

Met de hippo Breeze LED-strippoort kunt u snel twee LED-strips per verschillende bevestigen. Elk uiteinde van de connector heeft ruimte voor het installeren van de LED-strip. U moet het ene uiteinde van de strip verbinden met de Hippo-gespadapter om de twee strips aan elkaar te koppelen. Eenmaal gemonteerd, houdt de “sluiting” op de adapter het lint op zijn plaats. U kunt deze connectoren gebruiken om twee strips aan te sluiten of een LED-strip op een stroombron te bevestigen. Deze connectoren kunnen u helpen de afstand te vergroten die de LED-strip in beide situaties efficiënt kan overbruggen. Via deze poort kun je zowel zwart-wit als ook RGB ledstrips met elkaar verbinden.

Soldeerloze connectoren

Hoewel hippo-clips geweldig zijn om specifieke LED-strips aan elkaar te bevestigen, hebben ze niet genoeg ruimte om identieke LED-tapes aan elkaar te bevestigen. Dit is waar de grotere soldeerloze LED-stripconnector in het spel komt. Er is voldoende ruimte om meerdere ledstrips aan elkaar te koppelen. U kunt deze connector gebruiken om zwart-wit en RGB LED-lintverlichting aan te sluiten. Het is bovendien geschikt met dimbare LED-strips. Kunststof clips houden de LED-strips op hun plaats en beschermen de aansluiting.

Soldeerloze draadconnectoren

Uw project heeft misschien uw LED-strip nodig om rond hoeken te draaien of misvormd te zijn. Dit is waar soldeerloze LED-draadconnectoren van pas komen. Deze snoeradapters hebben aan beide uiteinden clips, zodat je ze kunt gebruiken om twee LED-strips aan verschillende andere te koppelen. Ze zijn ideaal voor het verlengen van de lengte van ledstrips. Snoerconnectoren zijn verschillende mooie manieren om randen en gebieden te bedekken die geen verlichting nodig hebben. Dit komt omdat er geen LED’s op deze draden zijn geïnstalleerd. Ze kunnen alleen gebruiken om de lengte van de strip te verlengen. U kunt grijstinten, maar ook RGB, LED-tapeverlichting aan elkaar bevestigen.

Solderen

Knippen is een eenvoudige manier om LED-strips aan andere te koppelen, maar trimmen is in sommige gevallen geen optie. Als de te koppelen strips bijvoorbeeld worden gemonteerd, kunt u geen clips gebruiken om ze te verbinden met een lichtgewicht aluminium frame. In dit geval moet u de LED-strips aan elkaar solderen. Het aan elkaar solderen van LED-strips is niet zo’n moeilijke procedure. Desalniettemin heeft het een aantal specifieke apparatuur nodig, evenals enkele leervaardigheden. Om twee LED-strips aan elkaar te solderen, moet u ze op de gewenste afmeting knippen, de overlay verwijderen om de strip te onderwerpen, de uiteinden van de twee strips specifiek op elkaar afstemmen en ze vervolgens met elkaar solderen.

Keuze voor LED-voeding

Aangezien u weet hoeveel stroom u nodig heeft voor uw LED-strip, is de volgende actie het kiezen van de juiste voeding. U zult zeker een voeding moeten kiezen die slechts 80% van het totale vermogen gebruikt om de LED-tape te laten werken. Dit is essentieel om de levensduur van de voeding en de ledstrip te verlengen. Is je ledstrip wattage bijvoorbeeld 19W, dan heb je een voeding nodig met een resultaat van minimaal 23W (19/0,8). Dit voorkomt dat de voeding oververhit raakt. Nadat u het minimale vereiste vermogensniveau hebt verlaagd, kiest u een van de drie opties om de boeglamp van stroom te voorzien.

Stopcontact of plug-in

U kunt ervoor kiezen om de LED van stroom te voorzien door deze aan te sluiten op een stopcontact in uw kamer. Hiervoor heb je ongetwijfeld een goede desktop LED voeding nodig. Sluit slechts het ene uiteinde van de voeding aan op uw LED-tape en het andere uiteinde op het stopcontact om uw strips te verlichten. Dit is een prachtige keuze voor gebruik in uw huis, kleinere kamers met LED-tapeverlichting en de taak- of accentverlichting.

Bedrading

Je koppelt de LED-stripverlichting direct aan het stroomsnoer in je ruimte. Dit is een betrouwbare manier om striplampen van stroom te voorzien, vooral bij het verlichten van commerciële of commerciële ruimtes. U zult ongetwijfeld een lichtgewicht aluminium LED-voeding voor onroerend goed nodig hebben om uw LED-tape te bedraden en dit proces, dat het beste wordt uitgevoerd door een specialist.

Batterijen

U kunt batterijen gebruiken om LED-tapeverlichting van stroom te voorzien. Dit is een uitstekend alternatief als u een klein siervoorwerp van stroom wilt voorzien of LED-verlichting met u mee wilt nemen.

Aansluiten op een stopcontact

Nadat je de juiste stroombron hebt gekozen, is het tijd om de LED-stripverlichting eraan te bevestigen. Zoals eerder vermeld, kunt u de LED-tape koppelen aan een stroombron via een stopcontact of bedraad. Als u ervoor kiest om de LED-strips op een stopcontact aan te sluiten, zijn er twee methoden.

De eerste is om elke maat van de strip te koppelen aan een enkele voeding voor een desktopcomputer en deze te koppelen aan een stopcontact. De tweede is om draadklemmen te gebruiken om de parallelle LED-strips te bevestigen en de pinnen met de stopcontacten te verbinden. Beide zullen u ongetwijfeld helpen uw kamer op te fleuren zonder last te hebben van spanningsdaling. U kunt ook LED-stripstekkers gebruiken om uw strips recht op de voeding aan te sluiten.

LED strip licht installeren

1, solitaire open drie-gats bedrading: stap 2 link-methode is hetzelfde, behalve die solitaire open vijf-holes in plaats van solitaire open drie-holes vergelijking. Het verschil is dat een enkele open interne opening met vijf gaten de uitgang is geweest van de twee (L) brandkabelaansluitingen en (N) er geen kabelaansluitingen zijn kortgesloten. We hoeven niet persoonlijk short te gaan.

2 verdient het te vermelden dat enkele van de minder veeleisende gebouwen in de bedrading geen veiligheidsdraad droegen (geel en milieuvriendelijk). Het stopcontact ongeneeslijk E hoeft niet bedraad te worden.

3. LED-strip en de voeding bevestigd om te claimen, positief naar positief, negatief naar negatief. Full-color op het RGB-logo om goed te verbinden LED-strip en strip, hetzelfde lint is uitstekend om te vermelden, de verbinding samen, en daarna tinsoldeer op de lijn te richten, let op de allerbeste verbeterd op de achterkant.

Het bovenstaande gaat over het koppelen van de ledstrip die is aangesloten op de voeding, een gedetailleerde handleiding om te delen. Na het doornemen van bovenstaande samenvatting, eveneens een bijzonder begrip heeft van deze expertise, nog meer informatie wilt weten over de LED striplink, kunt u hoogstwaarschijnlijk bij de klantenservice terecht voor een afspraak.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + four =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.