Dingen om te overwegen voordat u een 5V-voedingscircuit kiest

Om elektronische producten of projecten uit te voeren, is het belangrijk om een geschikte voeding te identificeren. 5V voeding of 5VDC voeding is een van de meest gebruikte en toepasbare stroombronnen. 5V voeding wordt vaak gebruikt voor LED-schermen en moderne computers. Over het algemeen is het werkingsmechanisme van deze voeding heel eenvoudig. 5V-uitgang wordt verkregen uit een 50V- of 240V-ingang door gebruik te maken van de combinatie van transformatoren. Dit type voeding wordt grofweg ingedeeld in 2 categorieën. 5V gereguleerde voedingen en 5V ongereguleerde voedingen. 5V voedingen worden ook veel gebruikt in de industriële omgeving waar het belangrijk is om ruis te minimaliseren. 5V gereguleerde voedingen kunnen verder worden ingedeeld in 3 typen; Schakelen van gereguleerde AC naar Dc, lineair gereguleerde Ac naar DC en schakelen van gereguleerde DC naar DC. De regelaar is een apparaat dat de ongereguleerde spanning omzet in een stabiele 5V-uitgang die we kunnen gebruiken in onze elektronische projecten.

Schakelen van gereguleerde 5V-voeding:

Schakelende gereguleerde 5V-voedingen worden meestal SMPS of Switchers genoemd. SMPS regelt en stabiliseert de 5V-uitgang door gebruik te maken van een hoogfrequente schakeltechniek. Dankzij dit mechanisme kochten veel industriële huizen en fabrikanten switchers van de gerenommeerde fabrikanten van 5V-voedingen om de pulsbreedtemodulatie en feedback effectief te gebruiken in hun productieproces. Moderne SMPS’s zijn uitgerust met EMI-filtering en afscherming die de meest voorkomende en differentiële ruis effectief minder effectief maken. Bovendien zijn moderne 5V-switchers uitgerust met galvanische isolatie die de gebruiker de mogelijkheid biedt voor hun input-output en output-naar-aardingsisolatie met maximale veelzijdigheid.

Fabrikant van 5V-voeding

5V lineaire gereguleerde voeding:

5V lineaire voedingen gebruiken dissipatieve regelcircuits voor het regelen en stabiliseren van de output. Dit type voeding heeft geen EMI-productiecapaciteit en schakelfrequenties, maar is toch extreem stabiel. De uitgangsspanning en belasting veranderen met de ingangsspanning en belasting veranderen. Deze voedingen zijn ook verkrijgbaar in AC naar DC single en wide-adjust output. Groothandelaars in 5V-voedingen en LED-fabrieken kopen dit soort voedingen op grote schaal bij de fabrikanten om deze op verschillende elektronische apparaten te gebruiken.


5V niet-gereguleerde voeding:

Dit zijn basisvoedingen die werken met een AC-ingang en een ongereguleerde 5V-uitgang. De uitgangsspanning en belasting veranderen met de ingangsspanning en belasting. Dit soort voedingen zijn echter niet erg duur en veilig in gebruik in de meeste elektronica-toepassingen.

Verschillende toepassingen van 5V-voedingen:

5V voedingen worden veel gebruikt in diverse elektronische projecten en producten namelijk:
1. LED-display.
2. Industriële automatisering en productie.
3. Precisiebesturingscircuits.
4. 3D-printerfabriek.
5. CCTV-camerafabriek en:
6. Elektronische onderzoeksprojecten.

Vind de beste 5V-stroomleverancier in de buurt:

Heeft u de vereisten voor 5V voeding ? apparaten? Zo ja, dan Shenzhen Xinreal Technology Company Ltd. kan u helpen door u te voorzien van een breed scala aan 5V-voedingssystemen en apparaten. Hun productaanbod omvat: LED-voeding, Schakelende voedingen (SMPS), CCTV-voedingen, medische, slimme en bouwvoedingssystemen. Bovendien kunnen ze je ook veelzijdige producten aanbieden, zoals regenbestendig 5V voedingen en 5V-voedingssystemen en circuits voor buiten om aan uw eisen te voldoen. Het bedrijf heeft een oppervlakte van 6000 m² ontwikkeld. km productiegebied bediend door meer dan 200 medewerkers. Het bedrijf heeft 10 jaar ervaring op het gebied van stroomvoorzieningsproducten en heeft de capaciteit om maandelijks ongeveer 2.000.000 eenheden te produceren.

Het bedrijf heeft de reputatie en ervaring in het leveren van groothandel 5V-voeding systemen aan LED-lampfabrieken, CCTV-fabrieken, 3D-printerfabrieken en andere detailhandelaren en handelaren. De organisatie heeft een team van ervaren ingenieurs en technici die u kunnen helpen bij het oplossen van elk soort technisch probleem.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + seven =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.