De betekenis van het naamplaatje van de led-voeding

Wat zijn de afkortingen van Prim. en sec. op de led-voeding?

De LED-voeding zet 220V wisselstroom om in gelijkspanning van enkele volts tot tientallen volts om LED-kralen aan te sturen. Deze schakeling zal een transformator gebruiken om de 220V hoogspanning om te zetten in enkele tientallen laagspanningen, dus de hoogspanningsingang van de transformator wordt PRIM genoemd.

(primair) Aan de primaire kant is de hoofdpoolzijde een hoogspanning die gevaarlijker is, transformator tientallen volt van laagspanningsuitgangsklem genaamd SEC. (secundaire) secundaire zijde.

Wat is de betekenis van het symbool op de LED-voeding?

CE- en RoHS-certificering, dubbele isolatie kan worden gebruikt op algemeen brandbare oppervlakken, binnenshuis, niet in de vuilnisbak.

Wat is de betekenis van het zeefdruksymbool op de LED-driver?

  1. Binnen installatie.
  2. Brandbaar symbool.
  3. Vrijstaand.
  4. Kortsluitvaste veiligheidsscheidingstransformator.
  5. Temperatuur bescherming.
  6. Niet naar believen worden weggegooid.

Wat betekent het M-logo (er is een driehoek aan de buitenkant) op de LED-voeding?

MM-logo, waarmee wordt aangegeven dat het product in meubels kan worden gebruikt.

Wat is het verschil tussen de “voeding” en “rijvoeding” van LED-verlichting?

Samengevat, een LED-automobilist is eveneens een wisselende voeding, maar heeft toch enkele unieke eigenschappen die eveneens gebruikelijk zijn bij deze wisselende voeding. Het is dus gebruikelijk om het te categoriseren als een LED-chauffeur. Deze unieke eigenschappen zijn:

1, de uitkomstspanning is een aantal van 3,2, de spanningsresultaten in de vorm van 3,2V, 6,4V, 9,6V, 12,8V, enzovoort. Het spanningsresultaat is 3,2 V, 6,4 V, 9,6 V, 12,8 V en 25,6 V. En deze spanning is niet constant, maar verandert met de belasting om de functie van continu bestaan te vervullen.

2, de uitgangsstroom is constant; het perfecte circuit is, ondanks hoe de specifieke curve van de LED-aanpassingen, de stroom van de voeding van de aandrijving hetzelfde blijft. Maar beperkt tot de precisie van de onderdelen, zal er een kleine hoeveelheid verandering zijn. Deze wijziging is ook een essentiële specificatie om erachter te komen of het chauffeurscircuit uitstekend is.

3, het is een zachte start. Omdat de LED’s slecht uniform zijn, verandert de interne PN-overgang onmiddellijk tijdens de geleiding. Dus de LED-driver is over het algemeen gemaakt voor een zachte start om deze fout te voorkomen.

4, het is een van de meest nauwkeurige circuitbehoeften omdat het circuit in een klein gebied moet worden opgesteld om te passen bij het gemak van LED-verlichting, dus het circuit moet zo eenvoudig mogelijk zijn, wat ook kosten kan besparen, lager energieverbruik .

5, het heeft meestal geen isolatie nodig omdat veel items vergelijkbaar zijn met hetzelfde raamwerk van reguliere verlichting; beveiliging kan hetzelfde zijn als verlichting. Toch is dit korte artikel 5 een “optionele analyse”, we hebben geen misverstanden bij het begrijpen. Sommige chauffeurs hebben nog steeds afzondering nodig. Dit kenmerk is geschikt voor ons bestaande beroemde circuit en is niet altijd geschikt voor toekomstige vereisten voor circuitontwikkeling.

Samenvattend kan worden overwogen: zacht begin, constante stroom, actiespanning, kortsluiting zijn de attributen.

Hier nog een keer: de focus op de kant van consistent bestaand, maar gesloten zonder de spanning te vermelden, is niet correct aangezien het concept van constante stroom niets te maken heeft met spanning, zoals een voeding, dus 30V resultaat constant bestaand, dan wanneer u het circuit opent, is de spanning 30V, als u de LED bevestigt, zal dit directe werk met de PN-junctiecomponenten ongetwijfeld in het meest nauwkeurige circuit zijn voordat de reactie smolt,

Aangezien elk circuit een reactietijd vereist en de taak van de opleiding de halfgeleider is, levert de PN-overgang in de voeding een bemonsteringssignaal om te reageren. De LED PN-verbinding begon direct te werken, dus zijn “reactie” dan het circuit “verschillende PN-verbindingen met “om snel te komen, van tevoren af te werpen! Er zijn inderdaad unieke vieringen met deze drive, maar deze LED-drive staat de resultaatzijde niet toe om het circuit te openen,

Om specifiek te zijn, “sta niet toe dat de uitkomst wordt gekoppeld aan de LED na het open circuit.” Dus in de constante aanwezigheid tegelijkertijd, moeten we het concept van spanning opnemen om te doen, om nog maar te zwijgen van het feit dat dit meer is voor het herkennen van de contour van de LED-transmissiefunctie.

Wat is het verschil tussen LED-wisselstroomvoorziening en aandrijfstroomvoorziening?

Samengevat is de LED-driver ook een wisselende voeding. Toch heeft het een aantal unieke kenmerken en de gemeenschappelijkheid van deze veranderende voeding, dus het is gebruikelijk om het te classificeren als een LED-driver.

Deze unieke eigenschappen

De uitgangsspanning is een aantal van 3,2 V. De spanning resulteert in de vorm van 3,2V, 6,4V, 9,6V, 12,8V, hoe gewoon ook, niet groter dan 25,6V. Aangezien na overschrijding van dit aantal, bij het inschakelen van de LED, de mogelijkheid zal ontstaan om de laatste transmissie van die LED onmiddellijk te benadrukken vanwege de onvoldoende uniformiteit van het product. En deze spanning is niet continu; het verandert met de belasting om een continu bestaan te bereiken.

De uitgangsstroom is constant en het geschikte circuit houdt de stroomvoorziening van de aandrijfeenheid stabiel, ondanks de specifieke contouren van de LED-modificaties. Maar beperkt tot de precisie van de elementen, zal er zeker nog een percentage van aanpassing zijn; deze wijziging is eveneens een cruciale parameter om te bepalen of het chauffeurscircuit uitzonderlijk is. De LED-transmissie als functie van de spanning is een niet-lineair “drietraps”-partnerschap, dus het is essentieel om continue stroom te behouden.

Het is een zachte start. Omdat de LED-consistentie verschrikkelijk is en de taak van de interne PN-gewrichtsaanpassingen onmiddellijk tijdens de geleiding, is de LED-chauffeur meestal ontwikkeld voor een zachte start om dit defect te voorkomen.

Het heeft de meest specifieke circuitvereisten, aangezien het circuit vaak nodig is om in een kleine ruimte te passen om het comfort van LED-verlichting te evenaren, dus de cursus moet zo eenvoudig mogelijk zijn, wat ook prijzen bespaart en het stroomverbruik verlaagt.

Het vereist meestal geen isolatie, omdat veel items vergelijkbaar zijn met dezelfde structuur als standaardverlichting; veiligheidsaspecten kunnen hetzelfde zijn als verlichting. Maar dit eerste is een “facultatieve lezing”, die we niet verkeerd interpreteren als we het begrijpen. Sommige automobilisten hebben nog steeds isolatie nodig. Deze functie is alleen van toepassing op ons huidige gerenommeerde circuit en is niet noodzakelijk geschikt voor de toekomstige groei van de circuitbehoeften.

Om samen te vatten, kan worden overwogen dat: zacht begin, constant bestaan, stapspanning, een kortsluiting de kenmerken zijn.

Wat betekent het certificeringssymbool op het naamplaatje van de led-voeding?

1. niet-intrinsieke kortsluitbeveiliging; dat wil zeggen, veiligheid geïsoleerd

2. stand-alone controllersymbool

3. geeft het bedieningsapparaat aan voor lampen die direct op brandbare oppervlakken op of onder 130 graden kunnen worden geplaatst

4. is oververhittingsbeveiliging

5. dubbele M, wat aangeeft dat de temperatuur niet hoger is dan 95 graden tijdens normaal gebruik en niet hoger is dan 115 graden wanneer abnormaal

6. laag voltage

7.8. IP waarde

9. Het lijkt de Russische GOST-certificering te zijn

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 1 =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.