12V schakelende voeding om de spanning te verhogen naar 14V?

1: Ten eerste, de computervoeding AAN / UIT die lijn is kortgesloten naar aarde, zodat de schakelende voeding is ingeschakeld, maar schakel niet eerst in.

2: Zoek de TL494 IC op de printplaat van de computervoeding. Het modelnummer op sommige voedingen kan 7500 zijn, zoek de eerste poot, sluit de 100K-potentiometer aan op de grond in de eerste poot en stel de potentiometer in op de maximale weerstandswaarde.

3: In de uitgang +12V is een voltmeter aangesloten, nu onder spanning. Let op de spanning op de tafel, nu ongeveer 12V of zo. Stel de potentiometer langzaam in zodat de uitgangsspanning stabiel is op ongeveer 15,5V. Als er geen output is bij het hoger instellen van de spanning, is dat de stroombeveiliging. Verwijder na de stroomstoring de TL494 vierde pin naar de LM339-weerstand naar de aardingslijn van de reservering. Na het aanpassen van de weerstandswaarde van de potentiometer, sluit dan een reeks van dezelfde grote weerstand op de potentiometer aan om de output aan te passen die deze spanning niet zal overschrijden. Tegelijkertijd wordt een vaste potentiometer op de instructies gezet, stel in op welke positie hoeveel spanning is.

4: Uitgang +12V lijn in serie met voldoende stroomdiode; laad de batterij op en stel de voedingsspanning in op ongeveer 14,4 V. Na 2 – 4 uur om aan te passen aan de maximale uitgangsspanning, is de uitgangsspanning van de schakelende voeding stabiel, dus nadat het opladen is voltooid, wordt de stroom automatisch op klein ingesteld. Na de spanningslimiet hoeft u zich geen zorgen te maken over overladen. Je vult de 32A batterij in ongeveer 10 uur. De zogenaamde constante stroom is slechts het begin van de stroomlimiet, dus begin met het verlagen van de spanning; het doel is om de stroom te beperken. Het beste is dat de diodeserie met de hand kan worden aangeraakt; wanneer de spanning maximaal is ingesteld, warmt de seriediode niet op; het is volledig opgeladen. Na een paar keer weet je hoe lang het duurt om te tanken; iets langer instellen heeft geen invloed op de batterij.

De computervoeding boven de TL431 kun je niet verplaatsen; het is het standby-circuit.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Ena Leung

Ena Leung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one + five =

On Key

Related Posts

The Newest & Hottest Products In 2022

All your answers are in SANPU’s monthly report, 2022

We picked up the most popular items from 1,000+ items of our clients, to help you find the wining product.

Ask For A Quick Quote

We will contact you within 1 working day, please pay attention to the email with the suffix “@smpspower.com”.